Ön itt van most:Görögkatolikus Farsangi Bál

Görögkatolikus Farsangi Bál


Időpont: 
2012. Február 4. - 18:00
Helyszín: 
Bujtosi Szabadidő Csarnok, Nyíregyháza

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a centenáriumi farsangi mulatságra!
Az este programja:
18.00 Püspöki vecsernye
19.30 Ünnepélyes megnyitó
Éjfélkor tombola-sorsolás. A bál hajnal 5 óráig tart.

A zenét a Polip Együttes biztosítja. Meghívott vendég a 4 For Dance. Emellett lesz Százszorszép választás!
Az összejövetel hagyományosan batyus bál: szendvicset, süteményt, italt mindenki magának biztosít, de a helyszínen van büfé is.
Mivel egy igazi közösségi eseményről van szó, ezért a belépők családbarátak, s a következőképpen alakul az áruk: a családi belépőjegy 3500 Ft (szülők és gyermekek-fiatalok együtt), az ifjúsági (14-26 év) és nyugdíjas belépő 1000 Ft, az egyéb belépők 1.500 forintba kerülnek. Támogató jegyeket is árusítanak, mellyel az előttünk álló évben az Egyházunk karitász tevékenységét segíthetjük (a bál teljes bevételét is erre fordítják).

A szervezők tisztelettel kérik és veszik a bál tombolájához nyújtott adományokat! Részletekért keressék a Hajdúdorogi Egyházmegyei Pasztorációs Irodát. Cím: Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5., hepi@gorogkatolikus.hu, vagy Vadász Viktóriát a 06-30-768-7821-es telefonszámon.

Szeretettel várunk mindenkit!

Közelgő események

A Lexikonból

Az ünnep titkát, a heti nap liturgikus gondolatát, vagy a napi szent erényeit magasztaló ének, melyet rövid zsoltárversre (Sztichoszra) énekelünk, s az ősi görög szövegük verses is.