Ön itt van most:Böjt a génmódosított kukorica ellen

Böjt a génmódosított kukorica ellen


Időpont: 
2009. Március 2 (Egész nap)

Kedves Testvérek! Az Európai Bizottság Környezetvédelmi Tanácsa holnapra, március másodikára tűzte ki a GMO-, a génmódosított kukorica köztermesztésére vonatkozó magyar tilalom feloldását. Igen nagy jelentőségű dologról van szó, mivel a génmódosított növények hosszú távon károsítják a természet rendjét. A sajtóban is napvilágot látott az a hír amely szerint egy bécsi kutatócsoport bebizonyította: jelentősen csökkent a nemzőképessége azoknak az egereknek, amelyek GMO kukoricát is kaptak táplálékukhoz. A tilalom fenntartásáért Sólyom László köztársasági elnökünk nemrég levélben fordult több európai államfőhöz, amelyben a tilalom fenntartására kérte őket.

Holnap szavaznak a tilalom fenntartásáról, vagy eltörléséről, ezért böjtöt és imádságot hirdetek a döntéshozók Isten akarata szerinti lépésének megtételéért.

Tudva azt, hogy egy nagy ellensége van a teremtett világnak, az ördög. Jézus maga tájékoztatta hallgatóságát a Sátán felől, amikor azt mondta: „Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban” (Jn 8,44)

A génmódosított növények elterjedésével nagy baj szakad a nyakunkba. A világ pusztítása mögött, és minden emberi szenvedés mögött fellelhető a Sátán ténykedése. Mivel Krisztus Urunk maga adta meg a vele való küzdelem eszközeit, így éljünk most a lehetőséggel és a génmódosított növények elterjedésének ellenzőihez úgy csatlakozzunk, hogy imádkozunk és böjtölünk a gonoszság tervének megakadályozásáért.

Amikor Krisztus Urunk tanítványai nem jártak sikerrel egy démontól megszállott gyermek megszabadításában, akkor Jézus azt mondta apostolainak: „Ez a fajta pedig nem távozik el csak imádságra és böjtölésre.” (Mt 17, 21). Javaslatom szerint a hétfői napon, kenyéren és vizen böjtöljünk estig!

Közelgő események